Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Τραγωδία δεν λες τίποτα


Δεν χωράει ανθρώπινος νους την τραγωδία που γράφτηκε τα χαράματα στην καρδιά της Αθήνας στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου. Λίγο μετά τις πέντε, νύχτα ακόμη ο 44χρονος άνδρας... κατέβηκε βιαστικά στο δρόμο από το διαμέρισμά του στην οδό Ηπείρου και άρχισε να κινείται προς την Ιουλιανού όπου είχε αφήσει σε ένα πάρκινγκ το αυτοκίνητό του.


Βιαζόταν καθώς η γυναίκα του είναι ετοιμόγεννη. Την είχε αφήσει στο σπίτι μαζί με τη μητέρα του. Θα επέστρεφε για να πάνε μαζί στο μαιευτήριο. Περίμεναν από ώρα σε.......
ώρα το δεύτερο παιδί τους.

Στο πάρκινγκ όμως περίμενε ο θάνατος. Κοντά στο χώρο στάθμευσης είχαν στήσει καρτέρι τρεις ληστές που κρατούσαν μαχαίρια.


Ο 44χρονος έμελλε να πέσει πάνω τους. Προσπάθησε να τους ξεφύγει, όμως δεν πρόλαβε. Τον χτύπησαν με το μαχαίρι τουλάχιστον 3 φορές στα πλευρά στα χέρια και το λαιμό.


Μάταια ο άτυχος άνδρας προσπάθησε να διαφύγει. Κρατήθηκε με όλες του τις δυνάμεις και έκανε μερικά μέτρα.

Δεν τα κατάφερε. Ξεψύχησε μέσα σε μια λίμνη αίματος λίγα βήματα από την πόρτα του.

Στο διαμέρισμα η ετοιμόγεννη γυναίκα του και η μάνα του περίμεν
αν. Η ώρα περνούσε. Οι δυο γυναίκες αποφάσισαν να κατέβουν και να τον περιμένουν στο δρόμο.

Όταν βγήκαν όμως αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα. Ο 44χρονος ήταν πεσμένος, νεκρός στο πεζοδρόμιο.\

Ακολούθησαν σκηνές από αρχαία τραγωδία. Οι γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο. Η ετοιμόγεννη γυναίκα είχε πάθει σοκ.

Το σημείο αποκλείστηκε από τους αστυνομικούς που αμέσως άρχισαν ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τους δράστες ωστόσο χωρίς αποτελέσματα μέχρι αυτή την ώρα.

Το τραγικό είναι ότι ο 44χρονος πρέπει να μπήκε στο στόχαστρο τον αδίστακτων ληστών λόγω της κάμερας που κρατούσε. Την είχε μαζί του για να καταγράψει τις πρώτες στιγμές στη ζωή του παιδιού του, στιγμές ευτυχίας που δεν τον άφησα
ν να ζήσει.

kafeneio-gr.blogspot.com





α ρε γαμώτο,πως μας κατάντησαν έτσι....

3 σχόλια:

  1. Σκέτη προβοκάτσια για αποπροσανατολισμό του κόσμου. Μίσθωσαν τρεις εγκληματίες, προφανώς μετανάστες. Δολοφόνησαν τον άτυχο άνδρα και πάνω στο γεγονός αυτό βγήκαν οι φασίστες να "εκδικηθούν" χτυπώντας και σκοτώνοντας αθώους στα πογκρόμ τόσες μέρες κι οι "αντιρατσιστές" να φωνάξουν τα ανθελληνικά και σάπια συνθήματά τους. Κι ο κόσμος επιλέγει πλευρά. Με τον έναν ή με τον άλλον; Φτωχός εναντίον φτωχού. Κι όχι εργάτης εναντίον κεφαλαιοκράτη.

    http://sosialistiki-prooptiki.blogspot.com/2011/05/blog-post_14.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ και όχι απλή καταδίκη στους τρεις αυτούς ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΛΑΘΡΟΜΟΥΤΖΟΥΡΗΔΕΣ που σκότωσαν τελείως ΑΝΑΝΔΡΑ ένα κατεξοχήν ΑΘΩΟ και ΗΣΥΧΟ παλικάρι, καθότι εγκληματιζόμενοι θέλοντας και μη από την άνευ αμφιβολίας ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ, διότι ΚΑΙ αυτή πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να "ψοφήσει" απ'όλη την Υδρόγειο, όπου υπάρχει και δρα ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΩΣ δολοφονικά. Πάει και τελείωσε_.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ και όχι απλή καταδίκη στους τρεις αυτούς ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΛΑΘΡΟΜΟΥΤΖΟΥΡΗΔΕΣ που σκότωσαν τελείως ΑΝΑΝΔΡΑ ένα κατεξοχήν ΑΘΩΟ και ΗΣΥΧΟ παλικάρι, καθότι εγκληματιζόμενοι θέλοντας και μη από την άνευ αμφιβολίας ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ, διότι ΚΑΙ αυτή πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να "ψοφήσει" απ'όλη την Υδρόγειο, όπου υπάρχει και δρα ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΩΣ δολοφονικά. Πάει και τελείωσε_.

    ΑπάντησηΔιαγραφή